Gél ultrahang antibakteriális? A vizsgálat során elképzelhető valami?

Tünetek

A "Rostok" orvosi központ ultrahang diagnosztikájának orvosa, Bystrova Elena Dmitrievna válaszol az ultrahang előkészítésére, biztonságosságára, az ultrahang terhesség alatt történő felhasználására.

- Az ultrahang eljárásának lényege?

Az ultrahangot a patológia azonosítására végezzük. Ha a kezelőorvos, legyen az egy onkológus, gasztroenterológus, nőgyógyász, feltehetően valamiféle patológia kihelyezi egy ultrahang. Az ultrahang gyors, fájdalommentes, viszonylag olcsó módszer a többiekhez képest. A technika nagyon kényelmes az Urge-ban, néhány beteget még teljes gyomorral is meg lehet nézni.

Az ultrahangos készülék számos különböző frekvenciájú érzékelőt tartalmaz. A szívet egy érzékelővel látjuk, a belső szerveket a másikval. A gélt a teszt zónára helyezzük, a készülék ultrahanghullámokat generál. Minden szerv más módon érzékeli az ultrahangot. A gép ezt olyan képké alakítja, amelyet papíron értelmezünk. Minden érzékelő saját frekvenciát és mélységet hoz létre. Csak a felszíni szerveket vizsgáljuk.

Sok várandós nő fél a fertőzéstől, amikor orvoshoz fordul, és más terhesség alatt tapasztalt orvosi manipuláció során. A legfélelmetesebb várandós anyák HIV-fertőzés, hepatitis B és C, szexuális úton terjedő fertőzések.

A különböző eszközöket használó orvosi vizsgálatokat, a mintákat veszik, a betegek egyértelműen kellemetlenek és veszélyesek. Érdemes megállni magad ezekről a nagyon gyakori módszerekről?

Nőgyógyászati ​​vizsgálat

Miután eljutott a nőgyógyászati ​​konzultációhoz a terhesség tényének megerősítéséről, biztosan megvizsgálja a nőgyógyászati ​​széket.

Annak kizárása érdekében, hogy a fertőzést orvosi eszközökön keresztül, például a hüvelykürtökön és a nőgyógyászati ​​vizsgálat során felhasznált egyéb eszközökön keresztül átruházzák, többségben.

Az epidemiológia javasolja, hogy a sebészeti beavatkozások során ultrahangos gél használata esetén egyszerű szabályokat alkalmazzanak a szennyeződés kockázatának csökkentése érdekében.

Az ajánlások a kórokozó és feltételesen patogén növényi ultrahangos gél okozta nozokomiális fertőzés kitörésének esetein alapulnak.

A kutatók a Bomontskoy Health System találtuk klaszterek atipikus Pseudomonas aeruginosa (Pseudomonas aeruginosa) az intenzív egységet a szív-és érrendszeri központ rutin bakteriológiai ellenőrzés, amelyet végzett 2011 decemberében.

Az ok a kitörés jött palackok ultrahangos gél, amely volt fertőzött a gyártási folyamat és használt transezofagialnoy intraoperatív echokardiográfia. Ez az információ az Egyesült Államok nemzeti szabványainak felülvizsgálatát eredményezte a termék használatában.

Ultrahangos gél.

Valószínűleg mindenki legalább egyszer az életemben találkozott olyan eljárással, mint az ultrahang. A jövő anyák szükségszerűen átadják azt, ennek köszönhetően meg tudja határozni a gyermek nemét, valamint a betegség megelőzését vagy felderítését, az ultrahangot szinte minden testünket megvizsgáljuk.

Töltsön ultrahang nyirokcsomók, a has, szív, a pajzsmirigy, a húgyúti, erek a fej és az agy, alsó végtagok, a lágy szövetek, a nyak és más szervekben.

Az ilyen diagnosztika ma a legbiztonságosabb, fájdalommentes és hatékony kutatási módszer. Megtanulhatunk maximális pontossági információkkal a testünk gyakorlatilag minden rendszeréről és szervéről.

Az ultrahang ultrahang, amely ultrahangos hullámok használatán alapul, hogy megvizsgálja egy személy szöveteit és szerveit. Ez egy olyan gélrel együtt történik, amely az érzékelő között vezetőként működik.

Az orvos-mammologus az emlőmirigyeket USA-nak nevezte ki vagy jelölte meg, vagy fibro-cisztás mastopathia esetén az amerikai nőgyógyászatot.

Amikor eljöttem az ultrahanghoz, kiderült, hogy hüvelyi ultrahangot írtak fel, ami kis sokkba zúdult, mert abban az időben a torkom volt. Elmondtam az orvosnak, hogy ezt mondta: "Vedd le a ruháidat, nem vagyunk az emberek a ti úton, és nem változtatunk meg óvszert."

Ezt az eljárást csak otthon nyertem vissza. Most megkérdőjelezem a kérdést: nem fertőztek-e meg semmit? Mert nem láttam, hogy megváltozott-e az óvszer, miközben rendbe hoztam magam, függetlenül attól, hogy az érzékelőt általánosan kezelik-e stb. Pontosan emlékszem, hogy az orvos kesztyű nélkül volt.

A laboratórium az egyik legjobb a városban. Az orvos jó, barátja szerint.

Kérlek, válaszoljon, hogy van-e valószínűség arra, hogy bármilyen ZPPP-t elkapjon egy hüvelyi ultrahangban, ha tönkremegy, és általánosságban fennáll a fogás veszélye?

Bármire kérhetsz.

A woman.ru nyomtatott anyagának használata és újranyomtatása csak az erőforrással való aktív kapcsolattal lehetséges.
A fényképészeti anyagok használata csak az oldal adminisztrációjának írásos engedélyével lehetséges.

Szellemi tulajdon tárgyainak elhelyezése (fotó, videó, irodalmi művek, védjegyek stb.)
a woman.ru honlapon csak azok a személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek a szükséges jogokkal.

Scope ultrahang széles és változatos - például az ilyen kutatási eljárások meghatározásához használjuk a szex a gyermek, a tanulmány a nyirokcsomók és a keringési rendszer, az endokrin szervek és az emésztőrendszer, a húgy- és ivarszervi rendszer és az izomzat, az agy és más szervek és rendszerek. Az ultrahanggal történő diagnosztizálás a legbiztonságosabb módja a diagnosztizálásnak, valamint a fájdalom hiányában.

Az ultrahangos eszköz egyik fő eleme egy olyan érzékelő, amely érintkezik a testtel. A felmérés területe általában nagyobb, mint az érzékelő munkaterülete az ultrahangos géptől. Ezért az érzékelőt a vizsgált terület bőrén kell mozgatni. Sima folyamatos mozgás gélréteg nélkül lehetetlen.

Az ultrahang speciális gélje több funkciót is ellát. Először is, a gélkészítésnek köszönhetően ilyen eljárás higiénikus, másrészt a páciens számára kényelmesebb, harmadszor pedig nem enged át levegőt.

Az ár megnyitása. Kérjük várjon...

Az orvosi központban, modern felszereléssel és speciális szoftverrel, a gyomor, nyelőcső és a duodenum gasztroszkópiáját végezzük. A gasztroszkópiát a gyomorbetegségek diagnosztizálására és a szükséges gyógyszer kiválasztására végzik. Meg kell jegyezni, hogy ezt az eljárást eldobható kapszulával vagy endoszkóppal végezzük, amelyet minden vizsgálat után mechanikusan feldolgozunk és speciális megoldásokban feldolgozzunk. Ezért gasztroszkópiával végzett kezelés esetén kizárható a bélfájdalmak fertőzésének lehetősége.

Milyen esetekben kérhet felmérést?

A gasztroszkópos fertőzés veszélyének minimalizálása egy eldobható kapszulával vagy mechanikus tisztítással és speciális megoldásokkal történik endoszkóp használata esetén. A gyomor és a duodenum vizsgálata a következő esetekben szükséges lehet:

Hogyan válasszunk gélt az ultrahanghoz?

Az ultrahang gél valóságos eredmény az orvostudományban használt kontakt akusztikai paszták területén. Széles körben használják, ahol ultrahangot végeznek. Az ultrahang gél karmesterként működik az emberi test és az ultrahangos érzékelő között, megakadályozva a levegő belépését. Ez a gél teszi lehetővé a jel folytonosságát és biztosítja az akusztikus érintkezést.

Az ultrahanggal kapcsolatos gélre vonatkozó követelmények

Az ultrahangos minőségi gélnek az alábbi követelményeknek kell megfelelnie:

Az akusztikus korrektség érdekében széles frekvenciatartományról beszélünk.

Összetételében nem lehet olyan anyag, amely károsíthatja az ultrahangos érzékelőket (ásványi olajok, alkoholok, jód, aceton).

hmm, úgy tűnik, mintha óvszert viselni csak hüvelyi vizsgálatra. Még soha nem láttam óvszert a szenzorhoz csatolt érzékelőn.

az adagolók számára óvszert helyezhetnek az érzékelőre. ha az érzékelő eléri a mellbimbót, akkor ha az ötlet repedése fertőzést okozhat.

sajnálom, ha az uzi az emlőmirigyek, akkor miért az óvszer? nem vaginally nézett ki

oh, hűvös lenne, ha az emlőmirigyek ultrahangját a hüvelyen keresztül végezték volna))). )))))))))))

Valójában a post rettenetesen felnevetett. Elnézést kérek a poszt szerzőjétől.

oymama :)))
Már te is megcsúfoltál!

A mellre nincs nyálkahártya. Amikor például a vulva-üreg ultrahangja, például bocsásson meg nekem, az érzékelő nem óvszer.

Felnőtteknek

Gyermekeknek

A kérdéseidet orvosok orvosai válaszolják Chelyabinsk-ban.


Összesen 348 kérdés jelenik meg 5 10 15 25-nél

Jó napot. A vénorvosnál volt. Talált néhány fertőzést. Most nem emlékszem pontosan a névre. Trichomoniasis, ureaplasma, gardnerella, ilyesmi. Kezelték, elvégezték az elemzést, minden rendben van, nincs fertőzés. És a pénisz fejéből a szag - "hal". Újabb panaszkodás az orvoshoz. Újból átadta az elemzéseket, plusz tollal. Nincsenek fertőzések, minden rendben van. De van egy szag! Kenőanyagot adtak a klotrimazolnak. És most folyamatosan használom ezt a kenőcsöt. Semmi sem zavarja, nem éri el a vydeleny és így tovább, csak egy szaga a fejből. Miközben a clotrimazollal tapadok, nincs szaga. Ha megakadályozom a mázolást, akkor esténként vagy egy nap után megjelenik a szag. Mi a teendő.

A barátom azért ment, hogy tesztelje a fertőzést, és az orvos azt mondta neki, hogy a fertőzés kezelésénél a nemi közösülés tilos és általában izgatott! A szexuális élet elutasítása érthető, de a gerjesztés hogyan befolyásolja ezt a gerjesztést? Az orvos azt mondta, hogy az izgalom hátrányosan befolyásolja a kezelést. Ez így van? és hogyan történik ez? Köszönöm!

Ez egy mítosz. Mindent megtesz, csak óvszer segítségével

A candidiasis, az ureaplasmosis, a gardnerellezu, a herpesz kezelésére mennek keresztül. Az orvos felírt hüvelyi készítményeket. Mondja meg, hogyan kell folytatni a kezelést, ha hamarosan menstruáció, folytassa a tanfolyamot vagy várjon

Jobb kezelni a kezelést (tabletták) a menstruáció első napjától, és hüvelyi preparátumokat felvenni a menstruáció befejezése után. Ha már elkezdődött, akkor a tabletták továbbra is megszakítás nélkül isznak, a hüvelyi pedig a menstruáció után folytatódnak.

Kezelik a nyaki eróziót. Hosszú és kemény. A latens-negatív elemzések, de van egy krónikus gyulladásos folyamat, magas fehérvérsejtek.

Sokan látogatnak szépségszalonokra, ahol a különböző eljárásoknak köszönhetően javíthatja a megjelenését. A mai napig nemcsak a lányok, hanem a férfiak is manikűröket szakemberek. Azonban a mester nem mindig magasan képzett. Sokan nem is gondolnak arra, hogy manikűrrel lehet-e HIV-t kapni. A kérdésre adott válasz megtalálható cikkünkben.

Annak ellenére, hogy a HIV és az AIDS elleni küzdelem sok évig tart, nem mindenki ismeri a betegség sajátosságait és hogyan terjed. Ennek az információnak köszönhetően megvédheti magát és szeretteit.

A HIV a humán immunhiányos vírus rövidített neve. Teljesen érinti az immunrendszert, csak az emberi testben él és szaporodik. Ha fertőzött, a legtöbb ember nem érez semmilyen érzést és továbbra is normális életét élvezi. Csak néhány hét elteltével megjelennek a tünetek, amelyek leggyakrabban hasonlítanak az influenza jeleire, nevezetesen a magasra.

összesen 21 238 konzultáció

A gyermek fertőzésének lehetősége

A gyermek immunitása folyamatban van, és ezért nem mindig képes ellenállni a fertőzéseknek. A fertőző betegségek felszámolásának kockázata többszörös, ha a gyermek óvodába jár, és krónikus egészségi problémái vannak.

FIGYELEM! Mielőtt feltennénk egy kérdést, javasoljuk, hogy olvassa el a "Gyakran feltett kérdések" rész tartalmát. Nagyon nagy a valószínűsége, hogy most megtalálja a választ a kérdésére, anélkül, hogy időt vesztegetne egy tanácsadó orvosától.

Az utolsó konzultáció

2017. március 04

Üdvözlünk! Számomra kiderült, hogy gardnerelliz vaginalis. És fürödtem a fiammal, lehetséges, hogy ezt a fertőzést továbbadják a gyermeknek. Ha igen, milyen orvoshoz kell fordulnia a gyermek kezelésével kapcsolatban, és mi általában veszélyes számára?

Fertőző betegségek, vírusok, STD-k (1) - kérdésekre adott válaszok

Szexuális úton terjedő betegségek, ami jobb - PCR vagy bakposev átvitelére és miért? Hány nappal a nem védett közösülés után jobb az STD-k tesztelése? A betegek ezen és egyéb kérdéseit az orvosi "Art-Med" orvos választja.

Tegyen fel egy kérdést az orvosnak


134-121 | 120-101 | 100-81 | 80-61 | 60-41 | 40-21 | 20-1

A program keretében: az EKG (szokásos + Holter), a szív ultrahangja és a kardiológus konzultáció (a tanulmányok eredményeinek értelmezése, szakember ajánlása).

Irina Babicheva terhességének naplója

Babicheva Daniil (27, a show-üzletágban dolgozó) és Irina (29, turisztikai szakma) ismerkedtek a diákokkal, akik mind zenei szakemberekkel foglalkoztak. Daniel már dolgozik a rádióban, és jobban megismerkedett vele, meghívta Irinát, hogy énekelje a rádiós jingleket. De ez csak ürügy volt. Azóta nem szétváltak. Együtt több mint hat éve.

22 éves vagyok. Körülbelül 2,5 hónappal ezelőtt egy nőgyógyászhoz mentem egy tervezett vizsgálathoz, azt mondták, hogy erodáltam és kenetet vettem. Eredményei szerint azt mondták, hogy nem minden jó, és a laboratóriumba küldött tesztekhez, átmentem őket, megtalálták a gardnerella és az ureaplasma. Azt mondták, szükség van ezek gyógyulására, majd erózióval foglalkozunk, mivel nem születtem, azt mondták, hogy folyékony nitrogénnel cauterizálnak. A kezelés tablettákból és eljárásokból állt (összesen 10), a partneret szintén tablettákkal kezelték. Körülbelül valahol a 4-5-ös eljárás során találtam a szeméremben valami duzzanatot, amíg az orvos az orrát letakarta, nem látta! Azt mondta, papiloma volt. Pánik van, mert a családommal nem volt ilyen. Neki volt egy preparációja "condyllinum" -nak, ő meggondolta, aztán egy idő után más helyre jött, újra megmutattam az orvost, és ismét megégette, de nem írta elő a kezelést. A kezelést követően az elemzést bakposévre, az ureaplazmára helyeztem át.

Az ultrahangos eszközök megjelenésével életünk során a korai szakaszban mindenféle betegség diagnosztizálása sokkal könnyebbé vált.

Az ultrahangnak köszönhetően, amely rendszeresen elvégezhető, a test állapotának szabályozása könnyen, gyorsan és fájdalommentesen történik.

Ha korai ultrahangot lehetne végezni, főleg fizetett klinikákon, most az állampolgárok csatolt helyén lévő kórházakban lévő orvosok engedélyezhetik a szabad vizsgálatot - ha létezik egy meglévő MHI-politika.

Mindez lehetővé teszi a betegségek kezelésének gyors és hatékony kezelését. Vegyük fontolóra, hogy mi tartalmazza a betegek előkészítését a hasüreg ultrahangja előtt.

Mi az ultrahang, és mi a hasi vizsgálat célja?

Az ultrahang az összes belső szerv ultrahangvizsgálata. Rendszerint a közelmúltban a szokásos orvosi vizsgálatokkal párhuzamosan nevezik ki. A monitorhoz csatlakoztatott speciális érzékelő segítségével az orvos megvizsgálja.

Nőgyógyász - online konzultáció

Lehetséges valamilyen transzvaginális érzékelőn keresztül elkapni valamit?

№ 42 050 Gynecológus 02/03/2017

Hello, ma kaptam transzvaginális ultrahangot, és amikor az érzékelőt eltávolították, észrevettem, hogy nincs benne óvszer. 100% -ot, az érzékelőt figyeltem, amikor elkezdett eltávolítani, az orvosnak nem volt ideje, hogy ilyen gyorsan vegye le. Egyszerűen elfelejtette felvenni. Az eljárás befejezése után egyszerűen törölje le a papírtörlő gél maradványait a készülékből. Sokkban voltam, és egyáltalán nem voltam veszteséges, hogy mit mondjak. Lehet-e valamit elkapni az érzékelőn keresztül? Különösen a HIV és a hepatitis. Nagyon aggódik. Köszönjük előre a választ.

Hello, Elena. Elvben ez a fertőzés akkor lehetséges, ha a nyálkahártya - erózió vagy valami más nyílt sebfelszín van, de a kockázat rendkívül kicsi.

Helló, mindent automatizmussá teszünk, azt hiszem, minden orvos már eltávolította az érzékelőt a lábak között, csak a gélt az érzékelőből dörzsölje, és des megoldással kezeli. A kezek varázsa és semmi több. Felejtsd el, és nem emlékszel. Szenzor nélkül az orvos olyan, mint kar nélkül, és ő biztosítja Önt. Nagyon óvatosan használják óvszer nélkül

Hello, annak a valószínűsége, hogy el fogja érni az érzékelőt, közeledik a nulla értékhez. Még ha az orvos el is felejti az óvszert a látogatás során az érzékelőre, ez valószínűleg kivétel. egyetlen esetben.

Helló Elment a hüvelyi ultrahang menstruáció első napján, míg vetkőzni, és beszélt az orvossal megzavarta, és az orvos egy új óvszer az érzékelő, tehát láttam, hogy nem látta öltözött ott az érzékelő, például egy háló, és én akkoriban győződve arról, hogy ez az új. De amikor hazaért meglátogatott félelem, és hirtelen az orvos nem változik meg, miután a beteg, aki előttem, és ott maradt a havi bajának, hirtelen a vér, mert az a kritikus napokban kezdődött ezen a napon. Óvszerfajta b.

Jó napot! Az Uzi kismedence kipróbált vizsgálata a transzvaginalis óvszer segítségével. Az orvos kesztyű nélküli óvszert adott (nagy mennyiségű betegséggel). Nem értettem azonnal. Felmérést végzett, levette az óvszert egy papírpálcával, és elvette. Aztán még mindig megkérdeztem - miért kesztyű nélkül? Amire az orvos azt válaszolta, hogy ez nem kézzel készített tanulmány. Mondja meg, kérem, lehetséges-e így HIV, hepatitisz és szifilisz? Tisztelettel, IAC.

Helló, kérem, segítsen! 2 nappal ezelőtt volt közösülés egy prostituálttal, 2-szer, mind az óvszer, de az első és a második alkalom, megsimogatta, és behatolt a hüvelybe ujjaival, miután az első alkalom, hogy bement a zuhany, és öblítsük le a kezét a nemi szervek! Annyira aggódom, hogy az ujjakon keresztül történő hüvelyi kisülések képesek-e a péniszre és megfertőzni? Nem ismerem a HIV állapotát és anyagát. De van egy hatalmas pánik! Köszönjük előre a választ.

Üdvözlünk! Februárban 24 hetes idő előtti születésem volt. A fiú 10 napot élt az intenzív ellátásban. A terhesség ideje alatt a tesztek és a vetítések ideálisak voltak. A munka során a chorioamnionitis, az intrauterin fertőzés és a polyhydramnios diagnosztizáltak voltak. A törzskomplexum nem adta fel a terhesség előtt vagy után sem. Ezt a komplexet átadtam egy hónappal a születés után. A rubeola-IgM-negatív, IgG-300 antitestek analízise 0-15 laboratóriumi sebességgel. Nagyon fontos számomra, hogy megértsem a termelés okait.

Jó éjt, Pavel Andreevich! Kérem, mondja meg az egy évvel ELISA my negatív után (nezascheschennogo közösülés egy lánnyal a HIV-1 és HIV-2 I ine megvan! Tanultam egy barátja, miután a tünetek! A tünetek minden, mint egy könyvet! HIV-teszt ELISA 7 hét 2 4 5 6 7 8 9 október 11 hónap 3 hónap negatív RNS-PCR (Hemotest) 200 példányban - HIV észlelt 4 hónapos központjában molekuláris diagnosztika PCR HIV RNS 20 másolatát 1. 2 - HIV észlelt 6 hónapos Qual HIV PCR RNS 1 2 és 20 példányban HIV Detect nem.

18+ Az online konzultációk természetüknél fogva információs jellegűek és nem helyettesítik az orvos belső konzultációját. Felhasználói megállapodás

Az Ön személyes adatait biztonságosan védi. A webhely kifizetéseit és munkáját a védett SSL protokoll használatával végezzük.

Mennyi ideig tart a vírus a szervezeten kívül?

Az egyik ilyen nap az uzi-on volt (vagy transzvaginálisan történt) tartott, így az első alkalommal nem figyelni, hogy volt-e az óvszer a szenzor, fennáll a gyanú, hogy ez még nem volt! Mi a valószínűsége ebben a helyzetben megfertőződhet a szexuális úton terjedő betegségek? És ami a legfontosabb, mi a valószínűsége, hogy a HIV-fertőzés fertőzés!? mennyi ideig tart a hüvelyi titokban a vírus a testen kívül! Köszönöm a választ, nagyon jól tapasztalt!

Olvassa el

Megjegyzések a bejegyzéshez

Csak a csoport tagjai tudnak megjegyezni.

Kaphatok fertőzöttet az uzi-val?

Hello mindenkinek! Arra gondoltam, hogyan kezelik a hüvelyi érzékelő ultrahangos kezelés előtt? Dr. Berezovskaya-t hallgattam a YouTube-on, mintha törölnének, fertőtlenítenék, majd óvszert helyeznének. Szóval gondoltam, mert valamit kaphat. Lányok, akiket érdekeltek közülük, láttam, hogy az érzékelő feldolgozása előtt volt?

Lányok, akiknek B szivárgásuk volt, és hogyan történt a bejutás a placenta előadásában (átfedő garat)? Ma volt egy fertőzés a kontroll mein! Ossza meg tapasztalatait.

Lányok, kérlek, kérlek, mit tegyek: most már ez a szörnyű influenza, mindenki azt mondja, a kórházak túlzsúfoltak. Nekem most 9 hét, és a kórházban még soha nem volt, attól tartok, szörnyen ott menni, attól tartok, hogy elkapni. Nem tudom, mit tegyek? Milyen tesztek vannak a kifejezésemben? Azt hiszem, megy a magán diagnosztikai központba? Legalább egy ultrahangos átjátszás, hallja a szívet!

Mi voltunk az ultrahangon azt mondta, hogy a méhlepény megnövekedett 45, a bővítés az IMP, 2stepeni érettség és a vizek szuszpenzió, ez szörnyű, ha a méhlepény kezd kor elején, az egész terhesség, amit a pestis tapadt, és a támogatást! Aki ilyen volt, most ittam actovigin!

Meghalt hirtelen egy idős hozzátartozó 76 éves. Egy hónappal a halála előtt elmúlt teszteket és ultrahangot. Magas volt a bilirubin, az ALT és az AST. Ultrahangon rákot észleltek, a májat kibővítették, és így tovább. hatóságoknak. Olvastam n

Hello!) Írtam peteérés ciklust ment Uzi 18 ds, skzali ovuláció nem lesz LA multifollikulyarny és jobbra nélküli funkciókat tüszők legfeljebb 9 mm, endometrium 7 mm.Na 19 ds elment a nőgyógyász, azt mondta iszik Diouf 10 nap az lenne a hosszú ideig várni a hónapban, és ma a 22 ds, és ez a vacsora döntetlen, sütni jobb petefészek és feladja, hogyan lehet ellenőrizni a peteérés vagy nem? mellett az ultrahang és a tesztek kb? bt nem vedu.Poslednie körülbelül 3 hónap múlva tovább.

Lányok, kérlek, kérlek, elkezdtem 8 hetet, regisztrálnom akartam az LC-be, de van egy szörnyű influenza, kórházak tele vannak betegekkel, attól tartok, hogy fertőzöttek. Később regisztrálhat (akár a szükséges tesztek, az ultrahang - hogy ne maradjon semmi)?

Elmentünk Uzi-hoz, és eloszlattuk minden kétségünket) Van egy lányunk! Nem, hát, van egy kis százaléka, ami nőni fog valamit, de valamilyen oknál fogva nem hiszek benne. A baba minden rendben van, súlya 357 gr + -52gr. A paraméterek nem kerülnek felsorolásra, nincsenek szabályok, egy kis orr, de a norma) növekszik bennem)) A placenta fertőzés a hátsó falon, és a belső igát 31 mm-re is blokkolja. Nem akar felmenni. Hang, természetesen, ultrahang esetén, ez egy hagyomány, de be.

Lányok, elsősorban Moszkvából, mondja meg nekem, elmentél a klinikára, hogy megnézze az összes szakembert 1 hónap alatt? Nagyon ideges voltam, hogy nem tudtam eljutni mindent 1, és még 2 látogatásra. A Pgu-n keresztül történő regisztráció csak a pediátus és a sebész számára volt lehetséges. Lor, oculist, neuropathologist, ultrahang - a felvétel nem áll rendelkezésre. Ie Lora, látom, egyszerűen nincs rekord neki. És az oculista-neurológus-ultrahang elvileg nem tudok beiratkozni, még csak nem is szerepelnek a listán! És a neuropathológus és az ultrahang, az IMHO, az a dolog.

Nos, vártam a rendeletet. Bár kissé későn jött ki. 32 héten belül elkezdődtek. Ez az utolsó uzi. Úgy érzem magam átlagosan. Beteg vagyok, fertőzött vagyok a lányomtól. Köhögni csaknem egy hétig. Voobshchem nagyon sok tapasztalatom. Ha csak a baba volt rendben. Július 28-án beiratkoztam 3 tervezett uzi-ba. Szerintem szükségem van arra, hogy egy csomagot gyűjtsek a szülési osztályba. Elvileg szinte mindent készen áll a baba megjelenésére. Várakozással tekintünk.

Augusztus 26-án belépett egy rövid protokollba, mielőtt ultrahangot hajtott volna végre, akár 30 follikkal a pr.ayachnike-on, a protokoll előtt elhagyva, egy ciklus előkészítette a femodént. Az orvos azt mondta, hogy az ilyen nagyszámú tüsző nem túl jó, kis adag Puregon 100 NE-t ír elő az elején, holnap az ultrahang megfigyelésére, attól tartok, hogy valamilyen fertőzés, például a hiperstimuláció. A lányok olyanok lehetnek, akik ilyen helyzetben vannak, sikeres vagy sem? a protokoll az első dolog, amelyről félek.

TEENS, én találtam a Uzi találtuk cervicitist.Infektsy és nincs férje, eltelt egy millió alkalommal provokációk, rövid semmi obnaruzhili..kak idő utolsó Pap 2 hónappal ezelőtt. az orvos azt mondta, hogy a krónikus méhnyak, bár a múltban nem volt uzi..est én kis erózió escho..Koroche, szeretném megkérdezni, hogy ki volt ez a fertőzés? Ebből lehet a további fertőzéseket?

A második egymást követő hónapban és ookén bőséges és hosszú! Mint és tett egy laparum és a csúcspontja 3 hónap volt. és 5-6 napig öntik be a fertőzéseket. milyen kapcsolatban van? Uzi már megadta a nevet!

Odamentem az uzihoz! PI a méhben 10 mm. Egy héten belül kijelölték vagy kinevezték a kontrollt. Minden rendben van, még a hírhedt hangnem sem! Az egyetlen dolog - a kis medence ragasztási folyamatának jelei, de mint a uzist mondta - nem számít. Tele van 5 hétig Mindenkinek, aki valóban anyának akar lenni, fertőzött ebből a postból.

Jó napot mindenki! Lányok, amikor látta Daly-t ultrahangon? Én a személyes napló írtam egy bejegyzést a problémát, ha rövid, a vizsgálatokat csíkos, futott ultrahang (miután gyulladás félek WB fajta AE a méhben, hanem egy apró 1,2 mm) minden rendben van, iszom vitaminok. bömbölő rózsa, kórházba ment, ismételt ultrahanggal, és rajta nem látnak semmit. jött a tanszék vezetője, azt mondja, hogy nem egyáltalán! (5-6 akusztikusnak kell lennie, de a ciklus azt fogja mondani, és nem kaptam Ovulkát, és nem tudom.

Felébredtem reggel felkelni, és nem akarjuk, hogy ideges, hogy oschuschunie beteggé lányom az iskolából hozta a fertőzés maga beteg, és én vagyok vele, és még a hangulat 0 puzozhitel aggódnak, megvette mint Oscillococcinum is.kto már beteg után ment Uzi, mint a? Minden rendszerint

Lányok, hello! Hosszú idő óta nem voltam itt.. most a stimuláció letrozolom (1 kísérlet) a 2,5 mg (1 lap) 5-9 dts, 11 dts volt uzi, endik jó már 7,8 mm, df még mindig nem! :( Q: Ki volt stimulálja ezt a gyógyszert -, milyen ds nőttél DF Amikor volt egy nagyon kevés információ erről a gyógyszer tc :( Waiting 15. és ismét Uzi.. Előtte volt egy pár stimulációt klostom- haszontalan..silno szereznek? Számomra az endik.

Talán valaki megkapta?

Hello, jó, nem régen

Nos, ma, november 27-én EDD ultrahang és mesyachnym.Chto van? Nincs)) Has nem lefelé, verejték nadrág nem volt, a cső nem othodila.Chuvstvuyu magát az összes 100.Vot csak aranyér-szerű 2 vylez.I nap itt nem volt az egész terhesség, örültem, telt ez a fertőzés, és nem, csak a szülés előtt. Kezelnek, attól tartok, most szülni fogok. És hogyan vagy a lányok a kapcsolatokkal, üzletekkel? ☺

Nem tudok egy évet venni. Ráadásul még az O év sem volt. Ebben a ciklusban, a stimuláció a klost. 16 dts volt az uzi tüszőben 18 mm. injektált hCG 5000-et. 2 napig a petefészkek váltakozva váltakoznak. Tegnap a PA alatt, vad fájdalom. Ma 19 dts, az uzi folicumra esett, nem tört ki. 27 mm-ig terjed. Az orvos azt mondta, hogy kezdje a reggeli fogadását. Először vártam a tüsző növesztését, de ő is megfertőződött. Szomorú.

Tehát: 4 hónappal ezelőtt minden rendben volt, aktívan terveztük. de valahogy a jegyiroda mellett. 4 hónappal ezelőtt tettem vagy tettem uzi minden szuper volt. Aztán minden ciklust olyan magasra néztek, mint az emberek, minden szuper. És így tegnap elmentem, nos, éreztem, hogy valami rossz, és találtam egy polipot. Fertőzött és megakadályozta a támadó B. Ma el volt távolítva, és már otthon vagyok. Akinek a kinevezése után a lányt eltávolították, azt akarom, hogy pozitív, részvényes pliz, aki a tisztítás után gyorsan teherbe esett, és milyen ciklusban.

A napi idő, a lányok 12-13 dp. Mindig írni, enni és aludni akarok. TT 37,0-37,5. A mellkas fáj. A szív megrándul, hol és másfél hónappal Holteren megyek, segítek. Egyébként minden rendben van :) Vigyorogunk! Növekvő Nikitos férjem büszkén néz yarchayuschie tesztek és örvendeznek, mintha az első alkalommal)) próbál hizlal nekem a „vitaminiziruemsya”, mintha egy arc))))) Az USA-ban valahol a március 7-09. Belül nyugodt, még furcsa) Az ultrahang után nem fogok tüsszenteni, azonnal megnyugtatom a monitort egy nyitott bébi bölcsővel. Biztosan megfertőzni mindenkit.

Lányok, két héttel a szülés után. Mostanáig krovit. Néha kevesebb néha több. Néha a könnyű vér néha sötét. A kórházban dolgozó orvos azt mondja, hogy már meg kell könnyíteniük. Mondja meg, hogyan volt ez? Holnapután megyek az uzihoz. Aggódom. Egy másik sebfertőzés tört ki

Mégis, egy gyerek van. Embrionális 7 hét, ultrahangos 8-9. Ktr24. Sat ++. Már keze van, lábak, fej, annyira aranyos, még varikózus is van. De nincs sok hír, a fiam megbetegedett, a hőmérséklet 38, mintha nem fertőzött volna.

Anyám kutyáját mycoplasmosissal diagnosztizálták, néhány hónappal ezelőtt az állatok kapcsolatba kerültek, hogy a kutyám fertőzött-e meg (és a macska is). Veszélyes a baba számára. Édesanyám jöhet hozzánk, hogy elviseljük ezt a fertőzést ((((((((((((.US 20 héten minden rendben van, holnap 22 hét lesz.

Lányok, tüsszentés, kérem, fertőződjenek meg a terhességgel))) Ebben a ciklusban nagy reményeket élveznek, a peteérést követik az uzi-n. Remélem, hogy minden meg fog jelenni.

a nap minden kedves idejét! helyzet a következő - a regisztráció során toxoplasmosis negatív volt (korábban bérelt 2015-ben - szintén nulla), 30 hét elteltével újra - alakult ki, és aviditással antitestek, azaz valahol alkalom volt beteg a toxoplazmózis. töltötte az italt egy antibiotikum útján, ismételten átadta - a lelkesedés még nőtt, többé nem változott. az összes amerikai és a gyermek minden norma vagy arány. van-e esélyünk arra, hogy továbbviszük és a gyermek nem fertőzött? csak annyit írnak, hogy annál többet.

Elmentem az orvoshoz, ultrahang csak két hétig, gyertyák előírt pimafutsin kedves fertőzés ((majd értékelések rigó jön vissza, zaklatott voltam, a lány, aki adtuk be 1 trimeszter pimafutsin nem valami más? Tud valaki segíteni népi jogorvoslat?

Minél hosszabb ideig tervezel, annál több babonás leszel))) Jövő anyukák, iránytűk és megfertőznének engem! A leginkább fertőző sneezers Uzi nyomon követése Ó, egy nap és egy nap nagyon kipróbálták és vártak az eredményre

Mi áll rendelkezésre ma: A mell növekedett, nem fáj. Hm magas. TSZH. nem? Vagy a tinta miatt nem világos, honnan származott ez a fertőzés? Nem akarom azt gondolni, amit az uzi-val hoztam.

Lányok, kaptak egy tésztát)))) Holnap megnézem O-t az uzi-ról, de most már elkényeztetem a herékeket :))) Szakértők, mondja meg, mikor anyaországa vár valamit? A felső teszt ma, az alsó tegnap van. Eviplan tesztjei

Hello mindenkinek. Lányok, ez a helyzet. Az első szűrés során találtunk citomegalovírus típusú G-típusú antitestet, 185-et, az orvos azt mondta, hogy nem pánikolják, azt mondják, talán terhesség előtt kötöttem le, és semmit sem neveztem. Egy hónappal később vettem az elemzést, és elmentem egy másik beteget, azt mondta, hogy nem szereti ezt a vírust és nem írt fel proteflasidot. Úgy tűnik, nem aggódnak sokat, minden rendben van az ultrahangon, minden olyan, amilyennek lennie kell, de még mindig nyugtalanító. Hogyan befolyásolja ez a vírus a baba?

Nos, végre tiszta voltnak tűnt! Nagyon várta ezt a terhességet, hagyta el a rendeletet rendeletként, és ne szenvedjen utána egy puzik munkájával. Most türelmetlenül vártam az uzi-t, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van. Csak aggódom, a férj és a gyermek beteg volt, hogy nem tudtam elkapni a fertőzést: (

Hi all készült amerikai pajzsmirigy minden gud, és a medence, és újra mióma eltávolítjuk 2013, ez a fertőzés szívnak fel nekem, de bármi növekszik az izom réteg, azaz ne zavarja, elvesztettem 10 kg, Sport és bekezdések, Tovább mennem,

Kedves lányok! Érdeklik a Bebi Plus klinikát, a huszár balladában, Odintsovo kerületben. Az orvosokról mesélni? Nem akarok eljutni a gyermekek poliklinikájába (attól tartok, hogy megfertõztem a babát), ultrahangot kell végezni és át kell adnunk az orvosokat (mi 3 hónaposak vagyunk)

ezen a héten a fülledt orram eltűnt, de volt egy másik probléma - szaga. Émelygés és emésztés. Kevesebb órát dolgozok, kevesebbet fáradtam. Az álmosság és a fáradtság kevésbé észrevehető. A fejfájás lecsillapodott, de az ingerlékenység még mindig fertőzést okozott)))) csökkent a mellérzékenység. Következő héten egy tervezett ultrahangon, izgalmas!

Hello mindenkinek! Elmentem ma Uzi, figyelte a placenta, és ez a fertőzés nem nőtt ((időtartama 36 hét, a méhlepény 21 mm-re a belső gát. A recepción csütörtökön, kíváncsi vagyok, ki fog alakítani egy tervezett CS, vagy mondjuk még várni és a remény. És igen, egyszer a vád még mindig ((ez a hír.

10.08 (szerdán) stimuláció kezdődött.

Nos, minden lány. Kezdetben vagyok. 2 órakor kezdődött a menstruáció, felébredtem, a gyomrom dagadt, a fertőzés fájni kezdett, rákos voltam, és reggel elmentem a recepción. Yakunina uzi nem, jó, hogy a hónap még nem szétválik. Mindent festett nekem, most rágó vagyok. Az egyetlen dolog, amit elfelejtettem kérni egy palacsinta. ez a primingről szól. Folytatni kell, vagy a protokoll kezdete miatt? Írt egy levelet az endokrinológushoz, de válaszolhat.

Megyek fibroadenóma már hét éve, különösen a nem nézte, de három évvel ezelőtt akart megszabadulni tőle, de a keze még nem érte el ((és most terhességet tervez, azt akarjuk, hogy az októberi))) és valami ilyesmi podzamorochilas ebben a témában elmentem az USA-ban, fokozott fertőzés, három évvel ezelőtt, 22 * ​​10, 30 * 11 most megyek a jövő héten a onkológus-mamologist, lássuk, mit fog mondani, hogy 8 mm.

Kaphatok HIV-t tesztelés közben?

A HIV-fertőzés továbbadható-e, ha a fertőzött személy vérébe belép egy egészséges személy szájürege? >>>

Miután megjelenik a tünetek >>>

Legyen-e HIV-fertőzés, ha két héttel azután, hogy nem védett a nemi közösülés nyirokszáma, nőtt. csomópontok a nyakban, hónaljban, Ádám alma fölött. >>>

Hello Doktor! Van egy kérdésem, amely elnyom, de nem kérem a szokásos orvosát. Kérem, válaszoljon. Nemrégiben meglehetősen nevetséges a helyzet. >>>

Helló milyen százalékos fertőzés az AIDS vírus révén a csók a szopni, és hogy a "mélység" értéke a csók. Köszönjük előre. >>>

Üdvözlünk! Sokszor írtam neked! Miután a prostitúcióval veszélyes kapcsolatban állt (az óvszer eltört), elhagyták a 3m 10d - negatív elemzést. Nem sok megnyugodni. Most már majdnem 6 hónap van, de meg kell mennem egy második próbára. >>>

Üdvözlünk! Nagyon aggódom! Két különböző mézben kaptam transzrektális ultrahangot. intézményekkel. A második esetben azt követelték, hogy magammal hozzanak magammal óvszert, amit a rektális érzékelőre helyeztek, mondván, hogy ez a szükséges védelem. >>>

Mondja meg nekem, kérem, HIV-fertőzéssel való fertőzés után, a test azonnal reagál a lázra, miután? És általában van-e HIV fertőzés korai manifesztációja, például három hónap után? Kiütés vagy fájdalom az ízületekben? >>>

eltelt 4 nappal ezelőtt oblasnoy SES (Filozófiai 39) AIDS teszt vért vettünk nem a vénák és az ujj (mondjuk vér mindenütt ugyanaz, mert az ujj, láb, stb) szerint az elemzés jól tudom azt mondta, nem akkor AIDS megnyugodott, de én simtomy >>>

Kérlek, kérlek, mit tegyek? A barátnőm Vich infetsirovannoy (UTB sokáig ismerek, ő a Gorotok középpontjában van a számlán) Csak szexeltünk és kitört az óvszer. >>>

Hogyan találhat statisztikákat a HIV-ről az ukrajnai régiókban? >>>

Üdvözlünk! 3 hónap múlva átvette az elemzéseket. 1,5 hónappal a veszélyes összeköttetés után furcsa érzés mutatkozott a lábakban. Van égő érzés, némi bizsergés, és most és térd alatt valamit. Nem tudom pontosan leírni az érzéseket, de kellemetlenül érzem magam. >>>

Kérlek, kérlek, kérlek, mi legyen nyirok? >>>

Doktor úr, hello! A fiatalember beszélt az izületek bizsergéséről és az ezzel járó kellemetlen érzésről, ezért itt van egy viszkető kiütés is. >>>

Helló, kedves orvos! Ma nevezték a KVD-nek (névtelen kabinet), és régóta várt választ kaptam a HIV-vel kapcsolatos elemzésemre - "negatív". De őszintén szólva, ezt még nem értettem, és még mindig vannak kétségei. >>>

A HIV-teszt helyes eredményét befolyásolja-e a vérvétel helye? Például egy vénán a karon és a vénán a lábán. >>>

Hello DOCTOR. FS 3 hét után közösülés nélkül (Pres-szigetek) található a nyelvén 2 foltok rózsaszín, mint leukaplakia, LIFO oldalak, mint a baj, szék is, de a 3. nap hányingere. >>>

Hello, van egy taco kérdésem: egy hónappal és egy hónappal ezelőtt egy védtelen nemi kapcsolat volt. >>>

Mondja meg, kérlek, lehet-e elkapni az AIDS-et, az orális szexet forgatni. Ha igen, milyen nagy a kockázat. >>>

Doktor úr, hello! Meg tudja mondani, hogy vannak-e olyan világosbarna színűek a HIV-fertőzésben, mint a métak? És egyedül? Nagyon aggódik. Köszönjük előre

Csak így történt, hogy kedves HIV-pozitív vagyok, és nemrég szexeltünk vele. >>>

Jó napot! Kérem, válaszoljon, és nem tudok aludni több hónapig: Oleg vagyok, 26 éves vagyok egy lánynál 4 évig, nem változott, de nem tudja, és azt hiszem, fertőzött és én vagyok tőle. >>>

zdrastvuyte u menya k a vopros otvette pojalusta. ya posle somnitelynogo KONTAKTA spustya cherez 6 mesyats zdal analiz dlya VICH v BschSHKEKE V SENTRE SPschD (KIRGIZISZTÁN) Rezultat otritsatelyniy. Potom priehal v Turtsiyu. >>>

Jó napot. Így történt, hogy fél évvel ezelőtt tapasztalt AIDSophobia, mindent, hála Istennek sikeresen ért véget. Az elemzések negatívak, de szörnyű félelem volt a HIV ellen, amivel nem tudok semmit tenni. >>>

A HIV manifesztálódhat az első vagy a második napon? Az első napon általános gyengeségem volt, és a hőmérséklet 37,2 volt. A második napon a hőmérséklet lecsökkent, de hasmenés következett be, miután két IMODID tabletta mindennél normális lett. Most minden rendben van. >>>

Nem vágtam sokat a fodrászem fülében az én ollóimmal, tudnék AIDS-t kapni. és kérlek, kérlek, kérjük az AIDS tüneteit és azt, hogy milyen gyorsan jelennek meg. >>>

17 nappal a szexuális érintkezés után magas láz, törött csontok, mint az influenza, hányás és állandó hasmenés volt. 3 napon belül mindannyian telt el. 5-7 nap múlva megismételtük. Az arc fájdalmas volt, a submandibularis nyirokcsomók emelkedtek. >>>

Üdvözlünk! Három hónap volt védtelen kapcsolat a lány, úgy tűnik, egyszerű viselkedést. Egy hónappal később megjelent egy kiütés, és a nyak nyálkahártya gyulladt a nyakán. A kórházba költözött ez a rubeola. >>>

A HIV-t teszteltem 8 hónappal a védtelen érintkezés után (óvszer eltört), negatív Mi a valószínűsége a hibának, akkor nem volt ablak? >>>

Kb. 37-37,5 körül van körülbelül egy hónapig, de nem éreztem, hogy ez a HIV fertőzés. >>>

A standard HIV-teszt azonosítja-e a HIV-1 ellenanyagokat vagy a vírus mindkét csoportját (HIV-1 és HIV-2)? >>>

Köszönöm az orvosnak, hogy van ilyen hely, de sajnálom, hogy kiderült róla, két hónapja két férfi nélkül szexeltem biztonság nélkül, nem tudok semmit róluk. >>>

Évvel ezelőtt WAS NEZASCHESCHENNY KAPCSOLAT hónappal később átadta az elemzés diagnózis, gonorrhoea, HIV HLOMIDII OTRITSATELNO.NO óta élek az idegeket.LEZHAL neurológia DIAGNOSIS legyengült szindróma és NEVORTICHESKY-fóbiás. >>>

a nem védett kapcsolatot követő egy év múlva átadta az IFA-negatív elemzéseket, mivel biztos lehet abban, hogy nincs HIV-fertőzésem >>>

a barátom fertőzött, együtt fogunk élni, óvintézkedések? >>>

Függetlenül attól, hogy fennáll-e az AIDS-fertőzés veszélye a szexuális érintkezésben az óvszer használatával vagy a 100% -os garancia a fogás nélkül? >>>

Az orvos, az umjena macula az arcán (vöröses) nemrégiben átadta az elemzést egy HIV - "+", az első diagnózis: "Sarcoma Kaposi". >>>

A tengeren fekszik. Perspál a lánnyal többször óvszer nélkül. Aztán jól érezte magát. Pontosan egy hónappal később reggel kezdtem felébredni a bokaízület fájdalmaival. A hőmérséklet körülbelül 37-37,5. >>>

A kedves orvos. Számomra több mint fél év alatt a bal oldali nyaki lymphonodus kibővült. A torokban a fájdalom, mint ilyen, nincs jelen, de vannak némi kellemetlen érzések, mintha valami a torkon az egyik oldalon beavatkozna. >>>

Kérlek, kérem, van egy állandó lány... a szerelmével, semmi nélkül, és egy szopás után (2 nap elteltével) volt egy elszigetelt kis mennyiségű fehér váladék, a szájából a pénisz fejéből. >>>

Üdvözlünk! Kérem, segítsen. 11 hónappal ezelőtt volt orális szex nélkül prezirvativa, de én nem glatala sperma aztán leöblítjük rot.No 3 hónapig egy nyirokcsomó a nyakon vospolilsya és így megéri, hőmérséklet 36,6, 36. >>>

Mondd meg nekem, hogy mennyire valószínű a HIV-fertőzés, egy HIV-fertőzött személyrel való szexuális kapcsolat? Milyen idő alatt lehetséges átadni az elemzést a HIV-fertőzés után? >>>

Helló, a kérdés az: biztos vagyok benne, hogy nem fertőzött HIV-vel, ha 102 nappal ezelőtt védtelen volt a nemi közösülés. >>>

a szexuális viszonyt tartották fenn, de 3 héttel a nyaki nyirokcsomók a gonosz mirigyek nyakában és egy orrnyálka nyálkahártya nyelt és néha megnyilvánult a köhögés. >>>

A tengeren, a tengerparton a fecskendőből tűrtem a tűre, vérzik, ha ilyen módon kaphatok HIV-t, ha kábítószerfüggő tű volt, és fertőzött. Köszönöm a választ. >>>

Ha HIV-fertőzést diagnosztizáltak, akkor meghatározhatja, hogy a fertőzés mennyi idő telt el, mennyi ideig, hány hónapig és hetekig, és mi okozta a fertőzést (akár szexuálisan, akár a véren keresztül). Köszönöm a választ. >>>

Elhasználódtam. A fiam 6 éves. A születés óta bőrproblémái vannak. Amikor terhes voltam, teszteltem az AIDS-et, minden rendben volt, de a munka során súlyos vérveszteséget kaptam, átvittem. >>>

Jó napot. Ez így történt, hogy 9 hónappal ezelőtt életben maradtam az AIDSophobia (nem saját hibám, "kedves" megváltozott), minden, hála Istennek sikeresen lezárult, az elemzés fél év után negatív. De szörnyű félelem volt a HIV ellen, amivel nem tehetek semmit. >>>

Hello! A zdaval a HIV-re (negatív) a st mironov 14-en (Egészség Planetja) 1 napig várta a teszteket, ez egy normális teszt. >>>

Kérem, mondja meg, hogy az immunrendszer állapotát befolyásolja az időzítés a szerokonverziós HIV Minél nagyobb immunitást idején a fertőzés gyorsabban antitesteket termelni, vagy fordítva, és mi az, hogy köszönöm előre >>>

Az ultrahang vizsgálatakor

Az ultrahang vizsgálatakor

Számomra az uzi hüvelyen keresztül történt, a hüvelybe bejutó eszközön nem állítottak elő óvszert. Azt hittem, hogy egy speciális orvoslás után fertőtlenítenek majd. amit láttam minden mással: csak vettem egy nedves szalvétát és dörzsöltem utánam, mindenekelőtt ugyanezt tettem az ellenőrzésem előtt.
A kérdés az, hogy hány fertőzést nem lehet kizárni? Tájékoztatnia kell, hogy milyen időtartamra kell figyelemmel kísérnem minden lehetséges vagy valószínű fertőzést? És lehetséges-e HIV fertőzés leküzdésére? TOVÁBBI KÉRDÉSEK

olya81 Az óvszer ebben az esetben védelmet nyújt a fertőzés ellen. Minden nő számára új nő. Ebben az esetben az érzékelő fertőtlenítése nem szükséges. Az ilyen fertőzések bármilyen fertőzéssel, beleértve a HIV-t is, lehetetlen.

Tehát értsd meg az orvost, akkor nem helyeztek el óvszert az érzékelőn.

sajnálom, akkor valószínűleg elfelejtetted a "nem felöltözött" szót. Kérem, mondja meg, mennyi fertőzést nem lehet kizárni? Tájékoztatnia kell, hogy milyen időtartamra kell figyelemmel kísérnem minden lehetséges vagy valószínű fertőzést? És lehetséges-e HIV fertőzés leküzdésére? Annyira ideges vagyok. előzetesen köszönöm.

Elnézést,olya81. Sőt, én nem hiszem, hogy ez lehetséges, a szem nem akarja látni a részecske „nem” :-( Emlékezz, hogy mindig van a jogot, hogy ellenőrzés, ha a biztonság nem egyértelmű, és minden esetben meg kell magyarázni egy ilyen helyzet. Annak a valószínűsége, fertőzés esetén mit leírni, bár kicsi. az elemzés a fertőzések (chlamydia, MYCO ureapazmy, gonorrhea, trichomoniasis garderellez) lehet venni, és most a szifilisz, HIV és hepatitis egy hónap és három az esemény után.

Csak a regisztrált felhasználók hagyhatnak üzenetet és új témákat.

A kis medence transzrektális ultrahangja

  • 0 hozzászólás
  • Köszönjük, hogy megkaptad: 0

Mondja meg: mennyire helyesen kell az orvos elvégeznie a transzrektális ultrahangot? Nemrég ultrahangot készítettem, az orvos óvszert adott az érzékelőre, száraz volt. Valószínűleg az érzékelőt nem dolgozták fel a des. a fogadás előtt. Mondd meg: tudsz HIV-t kapni a transz-rektális ultrahangon keresztül? Az ultrahang során az óvszer elszakadhat.

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez.

  • Érett cseresznye
  • Téma Szerző
  • Offline
  • jövevény
  • 0 hozzászólás
  • Köszönjük, hogy megkaptad: 0

És még egy kérdés.
Helló 31 éves vagyok, 14 éves koruktól menstruálva, a jobb petefészek cisztájának 15 éves vérnyomásában. Vesszük 0, abortusz 0.
Ki aggódnak rendszertelen menstruáció (ez minden hónapban, de most a ciklus helyett 28 nap, amikor komponálja 26, és amikor a 35 napon tartott 1,5 2 nap helyett 3-4). Néha 1,5 - 2 hétig fáj a jobb oldalon menstria előtt. Ultrahangot adott a ciklus 5. napján. Transabdominálisan a bal petefészekben képződött és transzverzálisan (egy másik ultrahang orvosról ugyanazon a napon) kimutatták, hogy a bal petefészk általában normális.
Transabdominalis ultrahang a ciklus 5. napján:
JOBB SÜTÉS: tipikusan található. Méretek 36 * 35mm, nem nagyítva. A kontúr éles. A szerkezetet megváltoztatjuk, egy nem egységes szerkezetű, 29 * 28 mm méretű anehogén képződés struktúrájában.
BAL OVAR: nincs meghatározva, vetítve
ábrázolják az anhogén alakzatot, amelynek mérete 46x37 mm, fuzzy kontúrokkal.

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez.

  • Popova Veronika Nikolaevna, nőgyógyász-endokrinológus, mammologist
  • Offline
  • moderátor
  • Hozzászólások: 0 Tagok:
  • Hírnév: 0
  • Köszönjük, hogy megkaptad: 25

Az érzékelőt minden ultrahangvizsgálat után feldolgozzák. A transzrektális ultrahang során a fertőzés kockázata minimális.
Azt javasolnám neked:
1. ismételje meg az ultrahang transzvaginális kezelést 1 hónap alatt
2. nőgyógyász konzultáció
3. vérvizsgálatok átadása a női nemi hormonok szintjének meghatározásához

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez.

Mennyire veszélyes a kis medence uzija óvszer használata nélkül - normális?

Hello, a közelmúltban uzi a kismedencei szervek. A vizsgálat után rájöttem, hogy az orvos nem helyez el óvszert az érzékelőn. Mondja meg nekem, kérem, fennáll-e a kockázat, hogy ilyen módon kötnek, és mi a tesztelés költsége annak érdekében, hogy minden rendben legyen? Ez normális? A beteg kora: 25 év

Orvosával folytatott konzultáció a következő témában: "Milyen veszélyes a kismedencei ultrahang óvszer használata nélkül"

Helló Biztos benne, hogy az orvos nem igazán használja az óvszert? Talán az orvos a vizsgálatot követően azonnal levette, de nem vetted észre. Az óvszer eltávolítása után az érzékelőt speciális antiszeptikus kezeléssel kezelik. Ezért ha az orvos mindent az utasításoknak megfelelően végez el, akkor a fertőzés valószínűsége hiányzik.
De ha az orvos valóban nem viselt óvszert, persze fennáll annak a veszélye, hogy egy STI-t kötnek. Ebben az esetben forduljon nőgyógyászhoz, és meg kell kezdenie a STI-k megelőző kezelését. Minden felmérés még korai, mivel minden fertőzésnek inkubációs ideje van.

Kérdezze meg a tisztázó kérdést az alábbi speciális formában, ha a válasz hiányos. Hamarosan válaszolunk a kérdésére.

  • 1 ír
    kérdést az orvosnak
  • 2 Kattintson a gombra
    Kérdezzen
  • 3 Várják
    válaszoljon a levelezésre

Szerezd meg a tanácsodat. Csak tegye fel a kérdést az alábbi mezőbe, és megpróbálunk segíteni.

Fontos számunkra, hogy megismerjük véleményét. Hagyjon visszajelzést szolgáltatásunkról

Átvehetem az ultrahangot?

hmm, úgy tűnik, mintha óvszert viselni csak hüvelyi vizsgálatra. Még soha nem láttam óvszert a szenzorhoz csatolt érzékelőn.

az adagolók számára óvszert helyezhetnek az érzékelőre. ha az érzékelő eléri a mellbimbót, akkor ha az ötlet repedése fertőzést okozhat.

sajnálom, ha az uzi az emlőmirigyek, akkor miért az óvszer? nem vaginally nézett ki

oh, hűvös lenne, ha az emlőmirigyek ultrahangját a hüvelyen keresztül végezték volna))). )))))))))))

oymama :)))
Már te is megcsúfoltál!

A mellre nincs nyálkahártya. Amikor a vulva-üreg ultrahangját csinálom, például bocsássanak meg, az óvszer nem viselhető az érzékelőn. És ultrahang az agy a babák is valahogy obhaoditsya nélkül a termék száma 2. Az idegekre nincs ok, de))))))

De mi van a kolbásszal? vannak repedések is.

ha a "sososks" -on repedések vannak, ezt kezelni kell. Nincsenek repedések a normál sososoknál. )))

A NIGHTMARE! amit a gyógyszer elért!

Bolondok, győződjön meg róla, hogy felszedje a bolhákat.

Nos, az emlõmirigyeket nem tudjuk ott, ahol mindenki megtalálja õket. nem sok a természetben?

és nyitott sebeket kapott a mellkasán?

nyitott nem, de mi a helyzet a mellbimbók, akkor is lehet repedések..

Nem, nem hagyom ki ezt!
feliratkozott a megjegyzésekre

rohadt, úgy tűnik, hogy így van
de már meg akartam mutatni :)

Te csináltad a napomat :)))

Önnek csak egy logja van itt
ezt a kérdést?

őszintén szólva Igen, régóta olvastam, tudom, hogy pénteken vannak ilyen kérdések. nem érnek el. Most írni fogok

Az érzékelő, amelyet általában egy külső ultrahanggal végzünk, nem azonos alakú és méretű, hogy óvszert helyezzen rá. Nem lesz csúnya :)
Nézd meg a középső érzékelő alakját:
http://www.martvi.com/images/KX-5000%20 Laptop% 20Ultrasound% 20Machine.jpg
A skála: http://msnbcmedia1.msn.com/j/msnbc/Comp onents / Képek / 060 503 / 060503_ultrasoundMa chine_hmed_2p.hmedium.jpg

Itt vannak a virtuális találmányok. =)))

amit a gyógyszer elérte - egy hüvelyi kutatásban még mindig vizsgálja meg a mellét! :))

Elnézést, de általában nem hüvelyi ultrahanggal, még mindig óvszert visel? Látni fogja, hová a felesége sétál. de tudod. furcsa az egész)

Tisztában vagyok mindenféle Uzi-val, csak a mellkas Uzija, és a mellbimbók bekapcsolnak, ilyen kérdést okoztak.

lányok, köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azonnal azt fogom mondani, hogy ez nem a vezeték nélküli hálózat. és az igazság feltámasztotta az ilyen kérdést.
ha van laktáció, a csatornák nyitva vannak, lehetnek mikrotraumok, repedések, akkor a fertőzés lehetősége a mellbimbókon (nem a bőrön a mellkason). Nem ismert az érzékelő feldolgozásának módja. mint kiderült, egyes barátok óvszeren keresztül járnak, vagyis az uzzisták egymástól elválnak. itt vált érdekessé, hogy mit csinál, és hogy van-e esély a fertőzésre

miktrotravmy és repedések lehetnek bárhol a testen, nem csak a mell, még mindig vannak foltok, és így tovább. Ez nem „bizonyíték”, hogy óvszert egy ultrahang.

Nem vonsz egy egyszerű óvszert a nem hüvelyi érzékelőn.

Kaphatok rákot ultrahangos vizsgálat közben?

KÉRDÉS: Lehetséges-e az ultrahangos magatartásban rákot elkapni, ha rákos nők (a mirigyből való kisüléssel stb.) Ugyanazon készülékvizsgálatával vizsgálják? Vagy mesterségesen létrejön a félelem?

VÁLASZ: A rák nem fertőző betegség (máskülönben az emberiség régen meghalna régen). Általában nagyszámú malignus daganat vagy rák jelentkezik. Amikor rákról beszélnek, az orvostudományban csak a hámsejtek rosszindulatú képződései.

A rák jól ismert, de fejlődésének mechanizmusa még nem teljesen ismert.

Minden érzékelőt minden nő után feldolgoznak, ha ez a mell ultrahangja. A vaginális érzékelők öltözködnek.

Igen, ez csak egy mesterségesen létrehozott fóbia.